9 debreceni Facebook-csoport, amelybe érdemes belépned

Szerző: | Már 18, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Amikor szinte a nulla felé konvergál a szociális interakcióink száma hasznos lehet, ha vannak olyan csatornáink, amelyeken más, hasonló érdeklődésű, vagy célú emberekkel kommunikálhatunk. Ezért gyűjtöttünk össze neked olyan debreceni csoportokat, ahol jókat beszélgethetsz várostársakkal, miközben a saját és környezeted, lakóhelyed egészségére is tekintettel vagy.
Jöjjön a listánk túl a Debrecenben hallottamon…az eléréshez kattints a címükre!

Debreceni programok

Bármennyire is furcsa a mindennemű rendezvények betiltása közepette, hogy egy programokról szóló csoportot ajánljunk mégis megtesszük. Az adminok ugyanis válaszoltak az új idők szavaira és – mint írták – tekintettel a jelen helyzetre, nem támogatnak semmilyen közösségi eseményt. De…

…szeretnénk megkérni azokat az aktív tagokat, akik különböző virtuális/vizuális/audió vagy bármilyen kultúrélményt tudnak javasolni otthoni programnak, hogy osszák meg velünk (kivételesen, míg a korlátozások tartanak)! Mi is igyekszünk ezeket gyűjteni, és közzétenni! 

Isteni ötlet, csak támogatni tudjuk őket!

Debreceni Könyv Csere Adás-Vétel

A megunt könyvek mekkája. Arra nem bíztatunk senkit – sőt! -, hogy a tranzakciót most üssük nyélbe, de városon belül több lehetőség is kínálkozhat a kontaktusmentes cserére. Legyen az az irányadó, hogy járványosabb időszakban csak nézzük ki és egyezzünk meg a kiszemelt könyvben és ellenértékében.
Az átadás-átvétel majd legyen egy másik időszaké.

Debrecenben fotóztam

Az év első három hónapjában rengeteg fotós tartalmat írtunk és készítettünk itt a dbrcn.hu-n. Emlegettük, hogy a Debrecenben fotóztam csoport nagy segítségünkre volt ebben. A célunk az volt, hogy megmutassuk ezt a színes közeget, majd nekik és a fotózás iránt érdeklődőknek szervezzünk egy szakmai programot. Na, ez a tervünk kútba esett most, de a csoportot nagyon ajánljuk, mert csodás képeket lehet nézegetni Debrecenről…miközben most odabent ülünk.

Fotó Dézsi-Kovács Tamás/Debrecenben fotóztam csoport

Debreceni kreatív nők

Ha otthon ülés, akkor néhány évtizeddel ezelőtti technikákat is előáshatunk. Ebben segít a Debreceni kreatív nők csoport, akik arra hívnak, hogy a friss belépők osszák meg egymással az általuk készült termékek fogásait. Tanulásra orientált csoport nagyon sok izgalmas ötlettel!

Debreceni esküvő 🙂

Minden – és itt tényleg értsd azt, hogy minden – infót megtalálhatsz itt Debrecen és környéke esküvős szolgáltatóiról, megoldásairól, helyeiről és fehér magassarkúiról. Anikó, a csoport adminja heroikus küzdelmet folytat az oda nem illő kommentekkel és hihetetlen jól plántálja ki a kéretlen, nem egyeztetett reklámokat. Ezért tényleg egy közösség alakult ki, amely most bőven jól jöhet akkor, amikor áprilisban és májusban rengeteg jegyespár töri a fejét, hogy mi lesz a tavaszra meghidetett esküvőjükkel?

Debrecenben ettem

A dbrcn.hu saját kajaügyi csoportja, ahol az eredeti terv az, hogy megosszuk egymással gasztrofelfedezéseinket, de az utóbbi időben vészkommunikációra váltottunk. A cél az, hogy értesítsük egymást honnan érdemes még rendelni ételt a kialakult helyzetben? Itt is leírjuk, hogy mindez persze csak akkor érvényes, ha a futárok egészségére maximálisan tekintettel vagyunk és próbáljuk azt védeni (előre utalás, kesztyű, kontaktusmentes átvétel lehetősége).

Segítsünk egymásnak! Összeszednénk, hogy honnan tudunk még rendelni Debrecenben?

FONTOS!
Ide tartozik, hogy létrejött az #etesdadokit kezdeményezés debreceni csoportja az egészségügyi dolgozók támogatására.
A felajánlásokat az etesdadokit@gmail.com-ra mehetnek. 

Debreceni állatbarátok és segítők

A csoport Debrecen és Hajdú-Bihar megye elveszett, bajbajutott, talált állatai miatt jött létre. Nem eladós csoport, nincsenek benne szaporulatok, csak pure állatbaráti szeretet. Kicsit idekívánkozik a kisállattal albérletet keresünk debreceni csoportja, ahol egy régóta létező és égető problémára találhatunk nagyon könnyen választ.
Sajnos a kereslet még nagyobb, mint a kínálat.

Debrecen mémekben

A blogunk másik projektje, amely jelenleg robbanás előtt áll. Amint összegyűlik a 100 lehetséges tag/bejelentkező, akkor máris élesítjük és elindulhat az internetes népművészet online tárlata. 100% handmade, debreceni vicces kontentet tervezünk Veled is, mert olyanokat is várunk, akik formálnák egymásnak a modern művészetet.

Birminghami és Debreceni pergő galambok klubja

Kedvenc csoport all time ever!!!
727 tag…érted? Galambok, ráadásul birminghami és debreceni pergő galamb fanatikusokkal. Ennél csodálatosabb ma szerintem nem lesz a neten. Lépj be és tubicázz velük/velünk!

Tetszett a lista?
Melyikbe léptél be első lendületből?
Ismersz még rejtett csodákat?
Írd meg nekünk kérlek a Facebook oldalunkon, vagy itt kommentben. 

dbrcn.hu

dbrcn.hu

(Előkészületben a legjobb anyás/kismamás csoportok Debrecenben poszt.)

Olvasd el ezeket is 

Hogyan edz otthon Debrecen?

Hogyan edz otthon Debrecen?

Milyen az edzés otthon Debrecen? Hogyan mozgunk és mozoghatunk, ha otthon is szeretnénk maradni. Csibu a tapasztalatait írta meg.

Pin It on Pinterest

Share This