5 extrán izgalmas helyszín a Campus Fesztiválról

Szerző: | Júl 19, 2019 | Magazin | 0 hozzászólás

Ma kezdődik Debrecen leghangosabb mókája, amely nem csak a Limp Bizkit és/vagy Tőtöttcigi exkluzív fellépéséből áll. Máris kedvet csinálunk máshoz is.

És most főleg helyszínekre szeretnénk rámutatni Neked.
Személyenként persze nagyon változó, de alapvetően úgy működik egy fesztivál, hogy az ember vagy

  1. Célirányosan bemegy Punnany Massif/Halott Pénz/Aktuális külföldi sztárelőadó koncertjére, aztán egy fröccs után haza, vagy
  2. Céltalanul bolyong a helyszínek között belefülelésnyi esélyt adva egyiknek-másiknak.

Most 5(+2) izgalmas helyszínt szedtünk össze Neked, ahol a szokványos koncerteken túl valami extrát is találhatsz az elkövetkezendő napokra.
Hello Debrecen! Welcome to Campusland!

1. EGYETEM TÉR

Évek óta az Egyetem tér szolgáltatja a napközbeni eszméletlen hasznos és tartalmas programok sorát, így most sem meglepő, hogy az idén is itt érdemes pocolni, ha mondjuk egy kis standuppal, előadással, Parno Graszt veretéssel, vagy valamilyen tartalmas beszélgetéssel szeretnél hangolni az estére.
Ráadásul itt táboroznak az olyan jóságok is, mint például az über nyitott Szólj be a papnak! kezdeményés.
Oázis a zsongásban megfáradt léleknek.

Forrás: dehir.hu

2. WOW HUNGARY PÓDIUM

Az egy dolog, hogy az I AM SOYUZ, vagy Hangácsi Márton itt kapott helyet, vagy az, hogy Egyedi Peti szólóestjét és Barabás Lőrinc Live Actjét is itt lehet meghallgatni, de az milyen már, hogy ez az a helyszín, ahol az esti trap hullámra a 18:40-es táncházzal lehet bemelegíteni az izületeidet, majd lefojtani az egészet Vajda István bárzongorista setjétvel?
WOW!

3. ZSINDELYES NÓTAKARAOKE

Kész.
A Nóta+karaoke kombó a megcáfolhatatlan érv arra, hogy itt egyszer állnod kell legalább egy fél óráig. Élő cigányzenekar nótaénekes műsorvezetővel?
Naná!
Aztán nyugodtan emeld a tétet magadban VJ vetítéssel úgy, hogy közben egy igazi nótaénekes segítségével Te próbálhatod ki magad a klasszik trackekben.

Forrás:Port.hu

4. GASZTROPLACC

Az eddigi évek tapasztalata, hogy debreceniként itt kell a legtöbbet álldogálni, vagy üldögélni.
A legjobban részünkről annak örülünk, hogy a nagy street food bumm! közepette nem kevés food truck és kihagyhatatlan harapnivaló fér bele a kínálatba, miközben bő csorgással kenik a lángost is.

CSATLAKOZZ!
DBRCN Blog kezdeményezése a Debrecenben ettem Instagram oldal egy tirádás összefoglalóval is készül a Campus gasztro felhozataláról.
Kövesd be az oldalt IDE KATTINTVA, majd küldd be a saját kajakalandod a Debrecenben ettem Facebook csoportjába is.

IDE KLIKKELVE TUDSZ BELÉPNI!

 

5. MŰVÉSZTÉR IRODALMI KLUB/ CAMPUS MOZI

A fesztivál egyetlen légkondicionált helyiségében (mínusz a VIP VIP-je) olyan tökéletességet rittyentettek, hogy a nem hivatalos “chill” helyszínné nőtte ki magát a szemünkben.
Értelmes és érzelmes beszélgetések, slam poetry és minden este mozi a magyar élvonalból (#sohavégetnemérős – péntek), a hollywood-i termésből (Bohém Rapszódia- szombat), vagy az arany-gyémánt darabokból (Pop,Csajok, satöbbi – csütörtök).

Forrás: DebreSlam Facebook oldal

+ 2 CAMPUS KIDS ÉS CAMPUS ART

2019 nagy újdonsága, hogy kísérő fesztiválként két olyan hiánypótló sorozatot is összerakott a Campus, amely más közegek felé is nyit, miközben nem az eredeti fesztivált “terheli”.
A Campus Kidről ITT olvashtasz, miközben a város művészeti csoportjait és kezdeményezéseit felvonultató Campus Artról pedig ITT olvashatsz.

Mi az, ami bejött a listából?
Hol találkozhatunk biztosan Veled?

Szegődj mellénk és ha fotózol valami extra vicceset, akkor küldd el kérlek a Facebook oldalunkra.
Köszönjük szépen!

—————————————————————————————————————————————————-

A bejegyzés megírása közben a szombati tuti fellépőnk egyik válogatása szólt.
Tesco Disco-n találkozunk. 🙂

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This