A pizza Debrecen spanyol nevű olaszától – Helyteszt a Don Pedro-ból

Szerző: | jan 10, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Pizza Debrecen szívében?
Nem feltétlenül kell trattoria, vagy egy bambino amici (random olasz szavak!) hogy találjunk egy mutatósabbat és még – számunkra – különlegeset is a városban.
Ma az egyik kedvencünket “látogattuk” meg!

A bejegyzést Lívi és Tomi írta. Mindketten nagy debreceni gasztro rajongók, de ezenkívül elkötelezett World of Warcraft játékosok. A jövőben ezt a képességüket és tudásanyagokat is szeretnék debreceni vonatkozásban megcsillantani a dbrcn.hu-n.

Ha felmerül a családban, barátokkal vagy épp egy buli közepén, hogy egy gyors ételre van szükségünk, amely mindenki igényeit kielégíti, mi más jut eszünkbe, mint a pizza? … egy kerek tésztalapra halmozott megannyi feltét-lehetőség, számtalan lehetséges kombinációja…

Mennyit fizettek ezért a posztért nekünk?

Semmit. A helyteszteket sem kezdetben, sem későbbiekben nem vagyunk hajlandóak bevonni az együttműködések égisze alá. Ennek az az oka, hogy Neked, mint olvasónak nem a pénzzel és/vagy barterrel kibélelt posztokra lehet szükséged, hanem az őszinte ajánlásunkra. A Debrecenben ettem Insta oldalát is így szerkesztjük: titokban vagyunk ott és titokban fotózunk. Ha Te is tapasztalsz és eszel valami menőt, amit megmutatnál, akkor szállj be ebbe a kihívásba a Debrecenben ettem Facebook csoportjában. Link a bejegyzés végén!

Debrecenben szerencsére számos kitűnő pizzéria található, de mind közül a kedvencem a Don Pedro, amely tíz évvel és több száz elfogyasztott pizzával később sem okozott még nekem csalódást. Beszéljünk akár helyben fogyasztásról vagy a hazaszállítással rendelt pizza különlegességekről, ugyanazt a magas minőséget hozza. Nem szereted az amerikai jellegű vastagtésztás pizzákat? Sebaj, itt eredeti olasz ízvilágú vékony pizzák is kaphatóak.

Pizza Debrecen - Don Pedro

Pizza Debrecen – Don Pedro

A belvárostól nem messze a Kossuth utcán találhatóak, így a megközelítése nem okozhat problémát gyalogosan vagy tömegközlekedéssel, de autóval sem, hisz számos parkoló található körülötte. Az étterem kellemes hangulatát biztosítja az ízlésesen felújított, relatíve nem túl nagy belső tér; az udvarias, jó humorú pincérek; valamint a nyári, melegebb periódusban egy fedett utcafronti terasz.

Ráadásul a Don Pedro részéről bőven található különlegesség is. Az első számú javaslatom (sőt, a családomé is!) az Ínyenc pizza, amely a brokkoli, bazsalikomos csirkemellragu, tojás és sajt bársonyos ízharmóniája egy kellemesen ropogós aljzattal. A fűszeresebb, férfiasabb ízek kedvelőinek pedig bátran ajánlom a Spártai-, Indiai-, Athéni pizza trió bármelyik tagját.

Pizza Debrecen - Don Pedro

Pizza Debrecen – Don Pedro

Sokáig gondolkoztam, hogy lenne érdemes lezárni ezt a cikket, de hiába, egyik befejezést sem találtam helyénvalónak. Egy biztos, miközben összeszedtem a gondolataimat, mit írhatnék kedvenc pizzériámról, ételeikről a gyomrom is megkordult, azóta pedig a pizzarendelésem is megérkezett, tehát: Jó Étvágyat Kívánok Mindenkinek! 😊

Don Pedro Pizzéria
CímDebrecen, Kossuth u. 51.
Nyitvatartás: hétfőtől hétfőig 11:00-22:30.

Ha szeretnél beszállni Debrecen legnagyobb formálódó gasztroközösségébe akkor jó tippekért, vagy pont a Te tippedért LÉPJ BE a Debrecenben ettem csoportjába!

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This