Star Wars élményfestés és Isten pszichológusa – Debreceni programok az elkövetkezendő egy hétre

Szerző: | jan 24, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Ezt a válogatást Mikos Ákos készítette. A dbrcn.hu elindítója és jelenlegi szerkesztője. A különleges és nem tucat programok felkutatása az egyik fontos sarokköve lesz a blognak, amelyben társként téged is hívunk majd.

Régóta dédelgetett vágyam, hogy debreceni programok egész csokrát gyűjtsük össze Neked. Egy olyan válogatást álmodtunk meg, ahol nem csak az alap, nagy hírverést kapott események kerülhetnek be, hanem sok megbújó, különleges és nem mindennapi debreceni program is említésre kerül.
Persze ezt is csak akkor szeretnénk folytatni, ha Neked bejön és valóban hasznodra válik, miközben a szerethetőt keresed Debrecenben nap mint nap. A tervek szerint kb. kéthetente jönne egy a teljességet nélkülözni kényszerülő válogatás. Ez tovább gördíthető és belőle bőven szemezgethető a Debreceni programok Facebook közösségben.
Próbaként, most egy egyhetes válogatást fölöztünk le.

Jöjjön tehát a lista, amely 01.25 és 02.01. között kutatta a legjobb megmozdulásokat a városban. Tíznél több debreceni program az elkövetkező egy hétre:

 • Az oké, hogy bármikor kimehetsz korizni a stadionhoz, de ha profikat szeretnél nézni, – miközben nem fagysz meg a jég mellett-, akkor a Főnixbe kell menned, mert Európa legjobb rövidpályás gyorskorcsolyázói jönnek száguldozni a hétvégére.  Forma-1 “késeken”.
 • Közben a Kölcseyben egész hétvégén adózhatsz az egészségednek egy ingyenes natural expon. Kézzel főzött szappanok, reiki, meg az Ég, a Földanya tudja mi lesz még ott.
 • Lesz néhány program, ahol szereplőként még én is ott leszek. Hamarosan óhatatlanul beindul az esküvői szezon, aztán lehet a Nagytemplomnál szurkolni, hogy összekveredik-e a három várakozó násznép a negyedikkel, amelyik éppen kilép az ajtón? Addig azonban néhány nyílt nap még lesz. Először például, szombaton egy köpésnyire és egy tyúklépésre Újfehértón a Zsindelyes Cottage-ban lesz Esküvői Élménynap – itt tartok workshopot én is az Esküvő Tour-ral kapcsolatosan -, párhuzamosan pedig még a megyében Derecskén is lehet a tüllöket és ekrü beütéseket szemlézni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valamilyen most menő tadzsik megaslágerre. Legalább nem Ed Sheeran! #esküvö #trashkuvo #lagzi #eljegyzés #tanc #nyitotanc

Trashküvő (@trashkuvo) által megosztott bejegyzés,

 • Ha valamire kiteszik a Betelt! táblát, akkor az csak jó esemény lehet. Na, ez tényleg annak tűnik! Vegyszermentes szépségápolási termék készítő workshopot tartanak a Malterben a Baross utcán szombaton. Azért csörögjetek oda, hátha valaki visszamondta, mert elfogyott a természetes faggyúja!
 • Az elkövetkezendő két hét legmenőbb programja rögtön most vasárnap jön. Élményfestést rendeznek kisgyerekeknek az Énidő Élményműhelyben Star Wars témában (!!!). Követelünk egy felnőtt verziót. 🙂
 • Anyavállalkozó, Mamamókoló, Mompreneur. A középső hülyeség, de a többi teljesen valid megnevezése a szerintem legbátrabb vállalkozói “csoportnak”. Nekik rendeznek, de inkább csak szerveznek regionális találkozót a Vintage World-ben. Ezt – az alant látható képen – kóstoljátok meg, ha arra jártok anyák, aztán számoljátok kérlek, hogy Schobert Norbi neve hányszor hangzik el?! 🙂

 • Az úristennek pszichológusra van szüksége, mert ki kell magából beszélnie azt, ami vagy 2500 éve benne fortyog. Elfáradt, kiszállna a buliból. – ilyen felütéssel ki a túrót ne érdekelne a Páholy Lakásszínház keddi előadása? A Jaj, Istenem! két főszereplője Gryllus Dorka és Kálid Artúr.
 • Ingyenes illatfürdős előadás az esszenciális olajokról. Kell ide mást írnunk? Csütörtökön a Méliusz újkerti fiókkönyvtárában. Hmmmmmm!
 • Ha lelezultunk még átszaladhatunk a Debrecen HUB-ba, az Alexandra romjai fölé a Piac utcán. A Kapcsolat Klub erőszakmentes kommunikáció estet tart, ahol azon dolgoznak, hogy szeretettelibb és öszintébb kapcsolatokat építsenek. Imádom a kezdeményezést! Debreceni programok közé még több ilyet.
 • Ha már még csütörtök…A Rocksuli felcsavarja a potmétereket és vág egy terpeszt a pult mögött, majd kineveli az új Armin van Buureneket a Tócóból. A Zenei Producer Kurzust remélem megismétlik, mert én az Ecommerce Expon fogok műsort vezetni Budapesten. Egyébként pénteken a Rocksuli a koncert technikusokat is várja.
 • Egyszerűen nem tudunk menőbb programot következő péntek estére, mint a Kis Jazz Sörpong Bajnokság következő fordulója. Aki volt az első hármon kérem írja meg, hogy ugye van benne nagybőgő húrt tépő, feltűrt ingujjas jam jazz zenélés, miközben repül a pingpong labda a sörbe?

 • A Páholy nem lacafacázik. Klasszik kabaré est érkezik olyan szereplőkkel, mint Csákányi Eszter, Bálint András és Hajdu Steve, de a főszereplő Karinthy Frigyes.
 • A debreceni programok között kell lennie egy jóféle kiállításnak is. Az Időszámításom szerint Varga Tamás orvos-fotográfus visszatekintő kiállítása és a B24 Galériában nyílik meg pénteken a Batthyány utcában.
 • Ősi kurgánok? Debrecenben? Csatold fel a tarsolylemezed és irány a Déri Múzeum, ahol az az elmúlt évtizedek új kutatásait bemutató régészeti előadás-sorozat harmadik része jön. Remélem Atlantisz nem kerül képbe…
 • Ez olyan zene lesz, hogy megnyalod az összes basszus kulcsod. A The Qualitons dobosa kiegészülve egy gitáros-énekes-rapperrel, még gitárossal és még basszusgitárossal ad egy topogósat a Malterben a hónap utolsó napján. Tempera Session.

Tetszett a csokor? Akkor jelezd már nekünk/nekem, mert imádtam csinálni.
Köszi a figyelmet és jó szórakozást!

Ha pedig ennétek valami finomat, akkor irány a Debrecenben ettem csoport és írjátok meg nekünk!

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This