5 menő debreceni Instagram oldal

Szerző: | jan 29, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Ezt a debreceni fotósokról szóló bejegyzést Mikos Ákos írta. Még tavaly indította el a dbrcn.hu “tesztadását”, hogy 2020-ban egy cél legyen: inspiráló, megmozdító, menő és igazi debreceni mozzanatokat mutassunk be Neked a városról.

Sok debreceni fotós és debreceni fotós projekt kerül terítékre március végéig itt a dbrcn.hu-n.
Ennek egyik oka, hogy rajongunk a gyönyörű képekért. A másik, még kicsit (el)titkolt célunk, hogy egy hihetetlen izgalmas és inspiráló programot szervezünk tavasszal…na, de erről majd később. (kacsintás)

Ma összegyűjtöttünk neked 5+1 olyan debreceni fotós oldalt, amelyet érdemes követni az Instagramon.
Vagy azért, mert gyönyörű, vagy azért, mert máshogy nézhetsz a hétköznapokban a jól ismert helyeidre, és azért is, mert Debrecen legszebb és legemberibb oldalát mutatják. A bemutatott oldalak elérhetőek a nagyméretű feliratokra kattintva!

insta_debrecen

Azt gondolhatnánk, hogy az insta_debrecen minimum egy nagy összefogás eredménye. Akár azt is hihetnénk, hogy egy “ernyőoldal”, ahol több fotós összefogása ölt testet. Ehhez képest, ha jól szedegettem fel az internet morzsáit, akkor egy jelenleg Debrecenben élő fotós és proofreader hölgy munkásságáról van szó. A több mint 4000 fotó egytől egyig a város szépségét, annak báját emeli ki, főleg épület-, de erős villamos fókusszal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Debrecen (@insta_debrecen) által megosztott bejegyzés,

Vilmányi Zsolt Mobile Photographer

Debrecent fotózni azt gondolnánk nem nagy kihívás, pedig ha adunk neki egy szűkítő tényezőt és egy egyedi látásmódot, akkor máris más az egész. Mondhatni más filtert kap. (kac-kac!)
Zsolt munkássága előtt azért lengetjük meg a hortobágyi csikós full capet, mert mindössze egy(?) Huawei telefonnal járja a várost és dokumentálja a rendkívül színes és ihletett képeit.

iambenny__

Gyöngyösi Richárd Bence még nem gyűjtött össze több ezer képet, de az a debreceni (és nyíregyházi) fotós, akinek nagyon erős az emberi és mostanában rém üdvözítő módon a szocio vonala. Ha lehet túlművészieskedni ezt az írást, akkor most megtenném: pontosan látszik a képein, hogy a jelen van az életében a zene. Pont annyival többek a fotói egy átlagos képtől, hogy van bennük harmónia, a szó muzsikai értelmében. Ráadásul szemmel láthatóan egyre több a debreceni kontent, aminek nagyon örülünk.
Go Beni!

vojtkolaszlo

Vojtkó László képei azért érdekesek, mert habár klasszikus értelmében a legkevésbé Nagytemplom és Nagyerdő centrikusak a spotok, de a portréin, valamint családi képein keresztül egész egyszerűen bevonódunk. És kérek minden férfi olvasónkat elvonatkoztatni attól, hogy rendszerint fiatal hölgy arcokat jelenít meg. Nekem egy kicsit olyan az ő profilja, amiben a dbrcn.hu-t látom…titeket…az új generációs Debrecent.
Mondjuk még-egy két férfivel pluszban, mert nem csak női magazin vagyunk…:)

streetsofdebrecen

Ha az előző debreceni fotóshoz azt írtam, hogy egy kicsit megtestesíti azt, ami mi vagyunk, akkor Löki Viktor munkásságára használnám a nagyont. Szeretnénk ennyire újszerűek, következetesek, Debrecennel együtt élők lenni mint ő. A debreceni fotós történetét már biztos hallottad, de ha nem, akkor figyeld az oldalunkat, mert egy különleges bejegyzéssel készülünk.
Röviden: Viktor elhatározta, hogy készít egy képet Debrecen összes(!!!) utcájában. Nem szimplát. Egyedit.
Ráadásul az ő fotói azért és annyival többek, mert a kép aláírásokban nem ritkán kisebb gyöngyszemeket is találhatunk.
Imádjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🚗 #0581/506/1796 Gyöngyike utca; 47.536044, 21.706207 Utca első említése: 2007 Canon EOS 6D f4; 1/200; ISO-1600; 17mm 2020.01.25.

Löki Viktor (@streetsofdebrecen) által megosztott bejegyzés,

+1 debreciner.hu

Még egy fejlődő projektet azért találtunk, amit szívesen kiemelnék. A debreciner.hu nem régen indult el az Instagramon. Debrecen első közösségi finanszírozással elindult oldalának képei mindig is erős, emberközpontú töltetett kaptak, most ezt hatványozottan az Instagramon is megkaphatjuk. Végre.
Kérlek csak a logót hagyjátok el a képekről…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Homokkerti felüljáró Fotó: Laczkó Kornél #debreciner #hungary #instahun #debrecen #traffic

Debreciner (@debreciner.hu) által megosztott bejegyzés,

Neked is van kedvenc debreceni fotósod, aki az Instagramon nyomul?
Küldd el nekünk a hello@dbrcn.hu-ra és szívesen készítünk belőle egy újabb válogatást.

A borítókép forrása az ourlivesoriginal.blog.hu.Köszönjük!

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This