9 debreceni Facebook-csoport, amelybe érdemes belépned

Szerző: | Már 18, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Mindig hasznos, ha vannak olyan csatornáink, amelyeken más, hasonló érdeklődésű, vagy célú emberekkel kommunikálhatunk. Ezért gyűjtöttünk össze neked olyan debreceni csoportokat, ahol jókat beszélgethetsz várostársakkal, miközben a saját és környezeted, lakóhelyed egészségére is tekintettel vagy.
Jöjjön a listánk azokról a közösségekről, amelyek eddig nem nyertek még nagy publicitást.

Debreceni programok

Kifejezetten olyan csoport, ahol a közelgő, friss és izgalmas eseményeket gyűjtik egybe. Én is előszeretettel használom a programajánlónk csokrának összeállítására. Ráadás, hogy remekül adminolt, így csak kevés reiki-csakra-masszázs tanfolyam jut bele.

Debreceni Könyv Csere Adás-Vétel

A megunt könyvek mekkája. Jófej debreceniek dobják fel megunt, régebb óta porosodó könyveiket. Ez a mi saját Cívis Antikváriumunk.

Debrecenben fotóztam

Az év első három hónapjában rengeteg fotós tartalmat írtunk és készítettünk itt a dbrcn.hu-n. Emlegettük, hogy a Debrecenben fotóztam csoport nagy segítségünkre volt ebben. A célunk az volt, hogy megmutassuk ezt a színes közeget, majd nekik és a fotózás iránt érdeklődőknek szervezzünk egy szakmai programot.

Debreceni kreatív nők

Ha otthon ülés, akkor néhány évtizeddel ezelőtti technikákat is előáshatunk. Ebben segít a Debreceni kreatív nők csoport, akik arra hívnak, hogy a friss belépők osszák meg egymással az általuk készült termékek fogásait. Tanulásra orientált csoport nagyon sok izgalmas ötlettel!

Debreceni esküvő 🙂

Minden – és itt tényleg értsd azt, hogy minden – infót megtalálhatsz itt Debrecen és környéke esküvős szolgáltatóiról, megoldásairól, helyeiről és fehér magassarkúiról. Anikó, a csoport adminja heroikus küzdelmet folytat az oda nem illő kommentekkel és hihetetlen jól plántálja ki a kéretlen, nem egyeztetett reklámokat.

Debrecenben ettem

A dbrcn.hu saját kajaügyi csoportja, ahol az eredeti terv az, hogy megosszuk egymással gasztrofelfedezéseinket. Ha ettél egy jót valahol, akkor ajánld nekünk, de figyelem! Nem kritikai oldal, így a nagy beleszállásokat kigyomláljuk

Debreceni állatbarátok és segítők

A csoport Debrecen és Hajdú-Bihar megye elveszett, bajbajutott, talált állatai miatt jött létre. Nem eladós csoport, nincsenek benne szaporulatok, csak pure állatbaráti szeretet. Kicsit idekívánkozik a kisállattal albérletet keresünk debreceni csoportja, ahol egy régóta létező és égető problémára találhatunk nagyon könnyen választ.
Sajnos a kereslet még nagyobb, mint a kínálat.

Debrecen mémekben

A blogunk másik projektje, amely jelenleg robbanás előtt áll. Amint összegyűlik a 100 lehetséges tag/bejelentkező, akkor máris élesítjük és elindulhat az internetes népművészet online tárlata. 100% handmade, debreceni vicces kontentet tervezünk Veled is, mert olyanokat is várunk, akik formálnák egymásnak a modern művészetet.

Birminghami és Debreceni pergő galambok klubja

Kedvenc csoport all time ever!!!
727 tag…érted? Galambok, ráadásul birminghami és debreceni pergő galamb fanatikusokkal. Ennél csodálatosabb ma szerintem nem lesz a neten. Lépj be és tubicázz velük/velünk!

Tetszett a lista?
Melyikbe léptél be első lendületből?
Ismersz még rejtett csodákat?
Írd meg nekünk kérlek a Facebook oldalunkon, vagy itt kommentben. 

dbrcn.hu

dbrcn.hu

(Előkészületben a legjobb anyás/kismamás csoportok Debrecenben poszt.)

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This