Az ember a home office mögött – így élik meg debreceni fiatalok a távmunkát

Szerző: | ápr 3, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

A home office sokunknak kényszer és kihívás egyben. Nehéz jól csinálni még akkor is, ha nem vészterhes időkben történik. Ráadásul vannak hivatások, ahol mindez azért furcsa, mert klasszikusan nehéz elképzelni hogyan is végezhető otthon. Mondjuk egy könyvtár esetében.
A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár átállt a digitális és elektronikus tartalmakra. Ennek nagy részét home officeban is tudják teljesíteni. Most a DEENK saját, belső blogján megjelent cikküket mutatjuk meg Neked, amelyben a helyzethez képest kedves és megmosolyogtató módon mutatják meg a home office kihívásait.
A bejegyzést Szegedi Henrietta és a Kövesi Nóra jegyzi.

Van, aki már 21 napja, 5 órája, 9 perce és 15 másodperce, azaz 16 másodperce, vagyis 17 másodperce, 18 másodperce, 19 másodperce, 20 másodperce… – ááá tudod mit, úgysem ma írtam ezt a cikket, úgyhogy tárgytalan – ideje dolgozik otthonról, DE KI SZÁMOLJA?! 😀

Szóval amikor elkezdjük az otthoni munkavégzést, az egyik legfontosabb szempont az, hogy kialakítsuk a munkaterületünket.
Mert ugye hol máshol dolgoznánk?

Home Office Debrecen 1

Majd fontos az is, hogy kényelmesen és komfortosan elhelyezkedjünk, és elférjünk a munkaterületen a munkavégzés folyamán.

Home Office Debrecen 2

Plusz öröm, ha több eszköz áll rendelkezésünkre, hiszen nem csak a fizikai munkatér számít, minél több felületen látjuk a munkát, annál precízebben tudunk dolgozni.

Home Office Debrecen 3

Ép testben ép lélek, csak úgy megy jól a munka, ha odafigyelünk magunkra. Mindig tartsunk ebédszünetet!

Home Office Debrecen 4

Néha szükséges a helyváltoztatás, hiszen 8 órát ugyanabban a testhelyzetben tölteni sem a testnek, sem a léleknek nem jó.

Kövesd a DEENK Instagram oldalát, hogy a könyvtár és a könyvtárosok titkos életét követhesd. 🙂

Home Office Debrecen 5

Illetve biztattunk benneteket arra, hogy mutassátok meg, Ti is milyen kreatív megoldásokat találtatok ki a home office megkönnyítése és a kényelmes munkavégzés érdekében.

Home Office Debrecen 6

Köszönjük a lányoknak és a DEENK-nek, hogy hozzájárultak a cikk átvételéhez.

Ha szeretnél még több távmunkát elősegítő tartalmat olvasni, akkor maradj velünk, vagy olvasgasd az Innonic blogját

dbrcn.hu

dbrcn.hu

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This