Az 5 legjobb debreceni mém oldal

Szerző: | ápr 10, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

A héten a mémek kerülnek előtérbe a dbrcn.hu blogján. Ennek oka ott is kereshető, hogy az Alföld Televízióval közös műsorunk második részében a Debreceni Egyetemi memes csapata volt a vendégünk.
Most – a segítségükkel is – összeállítottunk egy listát azokról a debreceni mémes projektekről, akiket érdemes bekövetned.

1.Debreceni Egyetemi memes

Velük ismerkedhettünk meg legutóbb az emlegetett tv-műsorban.
A fő terepük az Instagram, de a Facebookon is nagyon kellemes csatornát tartanak fent. Fő területük a Debreceni Egyetem, de a hallgatói élettel is sokat foglalkoznak. Különösen szórakoztató, hogy az elmúlt időszakban a távoktatás minden bugyrát bemutatják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

És még így is belehalok. #debrecen #debreceniegyetem #debreceniegyetemimemes #tavoktatas

Debreceni egyetemi memes (@debreceni_egyetemi_memes) által megosztott bejegyzés,

2. debrecenimemekofficial

Imádnivaló thread debreceni középiskolás lányoktól. Az elején rendkívül jól reflektáltak Debrecen rejtett szépségeire (szandál-zokni találkozó, DKV-s posztok), de az utóbbi időben nem az a legnagyobb hiányosságuk, hogy főleg csak a debreceni éjszakai életbe és a középiskolás szubkultúrába visznek be minket (lásd az intézmények közötti mémháború), hanem inkább az, hogy abbahagyták valahol az új év környékén.
Térjetek vissza lányok!
Hiányoztok!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oke kire csaptak mar le a sevenben daddy-k?🤔😆 #debrecen #memek #dik

DEBRECEN (@debrecenimemekofficial) által megosztott bejegyzés,

3. DOTEogia

A DOTEológiát azért szeretem, mert semmi közöm nincs az orvosképzéshez, de általuk teljesen átérzem az összes fájdalmukat és kihívásukat. Orvostanhallgatók vicces oldala, amely csak Facebookon funkcionál.
Az utóbbi idő egyik legjobb kihívása pedig hozzájuk tartozik: kollégák küldik el, hogy a veszélyhelyzet alatt mire a legbüszkébbek a veszélyhelyzet alatt.
Imádom!

⇓⇓⇓

DEBRECEN MÉMEKBEN:)

Létezik egy formálódó titkos csoport, amelyben internetes népművészeket várunk, hogy gyártsunk együtt Debrecenről mémeket. Ha összegyűlik a 100 jelentkező elindul a kontent-folyam. KERES RÁ ÍGY: Debrecen mémekben🤪

⇑⇑⇑

4. szentjoe.meme

A másik középiskolás vonal, amely bár március 20-án posztolt utoljára, de biztos vagyok benne, ha újra az intézmény falai között találja magát a két admin fiú akkor jön majd a kontent rendesen. Egyébként nagyon korrekt a hozzáállás, miszerint kérésre bármilyen mémet leszednek…a tanári karról.
Okos! 🙂

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A jó SzentJOE WC Hashtag alatt láttad ezt akkor 👉 Follow Me //HOOLIGAN// . . . . . . . #memes #hungary #magyar #magyarmemek #vicces #vicceskép #meme

Szentjoe.meme (@szentjoe.meme) által megosztott bejegyzés,

5. intmeme

Egy messze földről érkezett diák vezeti az intmeme csatornáját az Instagramon. A fő témája a hallgatói élet, de az utóbbi időben nagyon erősen reflektál a veszélyhelyzet során kialakult helyzetre. Különösen érdekes ezt annak szemüvegén keresztül nézni, hogy mit érezhet és gondolhat egy hazánkban “ragadt” külföldi.

Te ismersz más mém oldalakat, amelyek Debrecenben működnek és/vagy Debrecenről szólnak?
Mutasd meg nekünk a Facebook oldalunkon és ne feledj el csatlakozni az első mém csoporthoz sem.

dbrcn.hu

dbrcn.hu

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This