“A nappalinkban állt egy prototípus az algatornyunkból” – Nézd meg a dbrcn.hu tv-műsorának negyedik részét Lázár Joci startupperrel

Szerző: | ápr 23, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Milyen egy XXI.századi startupper élete Debrecenben? A dbrcn.hu és az Alföld Televízió közös műsorában ezúttal Lázár Joci volt a vendégem. Algák, a Föld megmentése és a startupok titkos élete. 
Nézz bele a beszélgetésbe!

Energia.
Ez a szó jellemzi jól Jocit, aki a Green Hive ötletgazdája.
Energia, mert sokszorosan ez sugárzik belőle, és energia, mert ezzel foglalkozik.

Ha elsőre meghallodd, hogy miről szól Joci és társainak kezdeményezése, akkor szimplán érezheted azt is, hogy “Te jó ég, és én mit csináltam majd’ húszévesen?”, vagy azt, hogy ettől kevesebb energia befektetéssel én is sokat tehetek a bolygónkért.
Ráadásul az ő esetükben nem csak magasztos megmentésről van szó, hanem komoly üzleti hozzáállásról, amelyről szintén mesélt nekünk az Alföld Televízióban Joci.

Jocit egyébként az Igen Debrecen képzésén ismertem meg, ahol már az algák ötletével próbálkoztak egy csapattal.
A tv-műsor első három adását ITT, ITT és ITT tudod megnézni, a következő részt pedig minden szerdán 19:10-től keresheted az Alföld Televízió műsorában, vagy a Youtube csatornájukon.

Abban pedig szívesen várjuk a segítségedet, hogy szerinted kiket kellene még elhívnunk a második évadba?

dbrcn.hu

dbrcn.hu

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This