Top 5 közeli online esemény Debrecenben

Szerző: | ápr 24, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

Manapság nem meetupokra, konferenciákra , vagy koncertekre járunk, hanem webináriumokon veszünk részt az otthonunkban, hiszen a #koronavírus mindenkinek azt mondta, hogy
#maradjotthon.
Kiss Ákos vendégposztja.

Szerencsére Debrecen a világ digitális átállásában sem maradt le, számos zenei, kulturális, sport, vagy akár üzleti esemény várja a cívis polgárokat az internet bugyraiban.
Lássuk, mik az elkövetkezendő időszak legizgalmasabbnak tűnő eseményei, amit figyelmetekbe ajánlunk:

1. Szólj Be a Papnak: Ez a gazdaság öl? – Az újrakezdés esélye

A gazdasági élet szereplői igencsak megsínylették a #karantén időszakot. De ki profitál ebből a helyzetből pénzügyileg? Átalakul e a világ, vagy ugyanabba a „normális” kerékvágásba térünk majd vissza, ahonnan indultunk. Üzleti elemzés , egy kis keresztény spiritualitással nyakon öntve, a Szólj Be a Papnak szervezésében április 30.-án este 18.00 órától.

AZ ESEMÉNY ITT ÉRHETŐ EL.

2. Tündérkör Alapítvány: 4. (Online) Tündérfutás.

Voltál már online futóversenyen? Ugye hogy nem. Azért nem, mert eddig nem volt még ilyen. Talán a világon sem. De, először Debrecenben, a Tündérkörösöknek köszönhetően te is bekapcsolódhatsz a rendhagyó eseménybe (ami ráadásul jótékony célt is szolgál).

Fotó: Hírek 360 – haon.hu

ITT TUDSZ MAJD FUTNI EGY NAGYOT…ONLINE.

3. DebTech Webináriumok

A város legrégebbi tech/startup közössége hónapról hónapra jelentkezik eseményekkel: az utóbbi időben értelemszerűen online. Az áprilisi eseményük sikeresen zajlott az űr internet végtelenjében, de várhatóan május 20.-án újra lesz egy webes meetup a helyi techieknek. Részletekért érdemes a DebTech csapat FB oldalát követni.

IDE KATTINTS DEBRECEN SZÍNTISZTA TECH/STARTUP HANGULATÁÉRT

4. Ipszilon: Virtuális könyvbemutató a 30Y-nal

Könyv, zene, kortárs irodalom…esetleg egy rosé fröccsel. Még tudsz fokozni ezen otthon a kanapédon, de önmagában is tökéletes párosítás ez a Víztorony szervezőitől.

Képzeletben ennyien és így leszünk ott. Fotó:Dehír

ITT BECK-ELHETED KI AZ ESEMÉNYT (JAJ!)

5. Lear Online vetítés: a színházi világ avittas?

A Csokonai Színház szerint nem az. Shakespeare klasszikusát láthattad már színházban, filmen, de streamelve még biztosan nem.
Eddig: Április 24.-én este óangol kultúra a tableteden, ha te is akarod:

“JOBBAT KERESVE GYAKRAN JÓT VESZÍTÜNK.”

Van még remek tipped az elkövetkezendőre?
Elmesélnéd nekünk, hogy Te hogyan nem csinálsz SEMMIT otthon, az pluszban nagy kincs lenne!

Kiss Ákos - DBRCN

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

4 specialty kávézó Debrecenben

4 specialty kávézó Debrecenben

Válogatásunkban megmutatjuk Debrecen kávé különlegességeit felvonultató helyeit. Lengje be a szálló kávéillat az egész írást!

Pin It on Pinterest

Share This