“Ha már csak két embert érint meg, amit írok az nagyon nagy dolog” – Nézd meg a dbrcn.hu tv-műsorának hetedik részét Török Rékával

Szerző: | máj 15, 2020 | Egyéb kategória, Magazin | 0 hozzászólás

Énekel, az Instagramon vezet egy extra különleges blogot és még a következő generációkra is gondol: a gyermekek között képzeli el a jövőjét. Török Rékával, a Színezd ki Istennel instablog vezetőjével beszélgettünk a dbrcn.hu és  az Alföld Televízió közös műsorában. 
Nézd meg a következő epizódot! 

Te is észrevetted már, hogy, ha ma leülsz egy társaságba, akkor nagyon heéz beszélni a hitről? Pláne nyilvánosan!
Vagy azért mert hiszel, vagy azért, mert nem, van benned egy kis félsz, hogy akkor most megsértesz valakit, talán furcsa fognak nézni Rád.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mostanság a napjaim egyszerűek. Tanulok, eszek, séta közben beszélgetek a barátommal, edzek, és megint tanulok.📚 Sajnos nagyon felgyűltek a beadandók, és hiába végzek az egyikkel, rögtön utána jön még sok másik. Bánt, hogy nem tudok annyi időt Istennel tölteni, mint előtte. Ráadásul pont most, mikor Húsvét jön. Korábban mindig fel tudtam lélekben is készülni, most viszont örülök ha eljutok addig, hogy vasárnap meghallgatom az Istentiszteletet. Mégis, Isten azt erősítette meg bennem, hogy ez nem baj. Persze jobb lenne, ha hosszabb és tartalmasabb időt tudnék rá szánni, de most muszáj haladni a beadandókkal. Szeretem a szakomat és sok beadandó elkészítését élvezem, amiket pedig nem, azokhoz Isten erőt ad. Tudom, hogy velem van, tudom, hogy átsegít ezen az időszakon. Minden nap érzem a jóságat, érzem ahogy kegyelemmel felkarol, és bátorít. Ez csak egy átmeneti állapot. De Jézus nekünk reményteljes jövőt ígért. Hiszek neki. Ma pedig hálát adok azért, amiért nap mint nap kapok elég erőt a tanuláshoz. Hálát adok a családomért, a barátomért, akik mindig támogatnak és segítenek. És hálát adok azért, hogy belekapaszkodhatok Isten ígéretébe. ,,Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” 🙏💙 Jeremiás 29:11

@ szinezdkiistennel által megosztott bejegyzés,

A jó hírem az, hogy mindez elszáll, ha igazán mélyen megéled a hited. Réka esetében ezt érzed és ez tölt fel, amikor hallhatod őt.
Olyan kendőzetlenül és lelkesen beszél (és ír) a hitéről, hogy azzal nem kis példát állít a generációja elé. Ráadásul a tehetségének egy részét a blogján és az éneklésen keresztül kamatoztatja a közösségében.
A hivatása pedig teljesen máshová vezérli…

Nézd meg a következő részünket és töltődj fel lelkileg Török Rékával:

A tv-műsor első öt adását ITT, ITT, ITT,ITT, ITT és ITT tudod megnézni. A következő részt pedig minden szerdán 19:10-től keresheted az Alföld Televízió műsorában, vagy a Youtube csatornájukon.
Abban pedig szívesen várjuk a tippedet, hogy szerinted kiket kellene még elhívnunk a második évadba?

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This