“Van az alkotásnak egy olyan szép fázisa, amikor leülsz és rád esteledett” – Nézd meg a dbrcn.hu tv-műsorának tizedik részét

Szerző: | jún 4, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

A dbrcn.hu-val az elsődleges célom volt, hogy megismerjem Debrecent, mindezt úgy, hogy másokkal is osztozhatok az élményben. Új helyek, új lehetőségek, új emberek. Mégis igazi élményt ad, ha olyan emberekkel is leülhetek olykor egy interjúra, mint Abuczki Zsolt, akit már korábbról, Krakkóból visszaköltözésem során ismertem meg.
Zsolt egy akkora tehetséggel és kreativitással megáldott figura, aki bátran inspirál arra – kimondatlanul is – hogy

…alkotni szeretnék!

Diorámákat, azaz modellek köré tervezett életképeket készít, számunkra olyan értéktelennek tűnő anyagokból és tárgyakból, mint egy parfümös üvegcse teteje, egy fülpiszkáló, vagy bármi, amit te elsőre szemétnek godnolnál. Az Alföld Televízión futó új generációs debreceni műsorunk utolsó előtti részében őt láttam vendégül…az alkotásai környezetében.

Zsolt lélegzetelállító és “wow”-kal sújtott munkáit az AZS GrafikLab Facebook-oldalán is tudod követni.
Már csak nyálcsorgatásként is megéri.

A tv-műsor első hét adását ITT, ITT, ITT,ITTITT, ITTITT, ITT és ITT tudod megnézni. A következő, utolsó részt pedig szerdán 19:10-től keresheted az Alföld Televízió műsorában, vagy a Youtube csatornájukon.
Abban pedig szívesen várjuk a tippedet, hogy szerinted kiket kellene még elhívnunk a második évadba?

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This