“Ezt akkor is csinálnánk, ha csak tízen néznék és olvasnák”- Nézd meg a dbrcn.hu tv-műsorának tizenegyedik részét

Szerző: | jún 11, 2020 | Magazin | 0 hozzászólás

A dbrcn.hu és az Alföld Televízió közös műsorának első évada a végéhez érkezett. A záró epizódban egy olyan debreceni arc jött el, aki megtestesíti, amiről ez a blog (és maga a tv-műsor) is szól: Több területen is releváns, érdekes figura, aki formálja Debrecent. Csirke József ‘Csibu’ a helyi foci élet egyik fontos alakja. Nem labdarúgóként, hanem krónikásként. Ő is írója a LokomotívBlognak, de emellett vlogot vezet, játékokat “designol” és még ki tudja mibe is vágja a fejszéjét legközelebb?

Vannak olyan emberek, akiknek közelében már csak azért is jó lenni, mert ahogy és amit beszélnek az feltölt. Energiával és lelkesedéssel.
Én egy kicsit így vagyok Csibuval.
Még egy debreceni bloggerekről és bloggereknek szóló eseményen ismertem meg nem sokkal az után, hogy Szegedről Debrecenbe költöztünk. Már akkor is kenyűgözött, ahogy társával JuvaFannal milyen lelkesedéssel beszélnek a blogjukról. Azóta sokat fordult vele is és velem is a világ. Mondjuk legalább volt kapcsolódási pontunk, mert például nagyon szerethető cikkeket írt ide a dbrcn.hu-ra is.
Egyet a debreceni táblajátékos életről, egyet pedig az otthoni edzésről.

Most pedig ő volt a vendégem a DBRCN első évadának utolsó részében:

Nagyon szép kaland volt ez az első évad. Nem titok, hogy egy másodikat tervezünk, de ennek mikéntjeiről majd később essen szó. Most új formátumokat szeretnék kipróbálni a DBRCN brand alatt.
Addig köszönöm Neked, ha egy részt is megnéztél és hálás vagyok minden megosztásért, ajánlgatásért.
Az Alföld Televíziónak pedig köszönöm a lehetőséget!

A tv-műsor eddigi adásait ITT, ITT, ITT,ITTITT, ITTITT, ITT. ITT és ITT tudod megnézni. A nyár folyamán pedig lesz még ismétlése az egyes epizódoknak.
Abban pedig szívesen várjuk a tippedet, hogy szerinted kiket kellene még elhívnunk a második évadba?

Olvasd el ezeket is 

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen 10 legjobb hamburgere

Debrecen legjobb hamburgere és burgereinek listája több mint 300 szavazat alapján. A TOP 10 szereplő a cívisváros gasztro éeltéből.

Pin It on Pinterest

Share This